09h - 21h

Trajna epilacija - osnove i istorijat

Vaša koža je platno po kome se ispisuju vreme, emocije, život. Govori kakav ste život živeli i kakav živite. Ona je Vaš štit i receptor.

Kako možete izgledati deset godina mlađebez komplikovanih i bolnih hirurških intervencija?
Najnovijim Er:Glass laserom - frakcionim laserskim pilingom.

Kako "Er:Glass" laser funkcioniše?

naocare

Mlada i jedra koža sadrži preko 70% vode i veliki procenat kolagena i elastina kao osnovnih strukturnih proteina kože. Kolagen je vlaknasti protein "umrežen" tj. prepleten na poseban način. Od sadržaja vode, kvaliteta i količine kolagena u velikoj meri zavisi izgled kože. Godinama koža gubi vlažnost, produkcija kolagena se smanjuje, a mrežasta struktura remeti. UV zraci, pušenje, slobodni radikali, alkohol, stres ubrzavaju ove biološke procese i dodatno "oštećuju" kožu.

Za postizanje ravnoteže savremena tehnologija je iskoristila ono što nam je priroda dala. Tako voda, u dubini kože, upija mikroskopski sitasto izdeljenu lasersku tj. svetlosnu energiju Er:Glass-a, pretvara je u toplotu i tako stimuliše regeneraciju kože, ali i sintezu i organizaciju kolagena čime novonastala mlada i glatka koža dobija čvrstu osnovu i zategnut izgled.

Kreme nisu efikasne, jer se kolagen ne može uneti spolja. Frakcioni laserski piling je jedini način za prirodno podsticanje njegove produkcije i organizacije.

Šta se postiže?

Zašto je "Er:Glass" laser najbolji?

Efikasnost

Već nakon prvog tretmana osetićete da Vam je koža mekša i elastičnija, a nakon trećeg do petog nova koža će zablistati punim sjajem. Sve češće ćete čuti u svom okruženju da svakim danom izgledate sve mlađe.